Webdesign

Når jeg designer en hjemmeside eller en blog, tager jeg altid udgangspunkt i dine ønsker for funktionalitet og stil

WordPress Service..

Skrædderens børn går med hullet tøj og hjemmesiden til WordPress Service trængte virkelig også til en kærlig hånd. Der er et stykke vej til den er helt færdig, men jeg har for nylig opdateret siden i dybe farvetoner, med et feminint touch.

Meget af det arbejde jeg laver, får jeg gennem anbefalinger. Derfor skal siden mest fungere som et visitkort og et sted hvor folk kan se mine priser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solomor.dk

Solomor..

Solomor er et netværk for kvinder, som er alene med et eller flere børn.
Netværkets største aktivitet foregår i en Facebookgruppe, hvor mødrene udveksler erfaring om livet som single-forældre.

Hjemmesiden fungerer mest som et sted på nettet, hvor kvinderne kan finde netværket og som opslagstavle for journalister og andre, der gerne vil have kontakt til solomødrene.

Solomors målguppe er primært yngre kvinder. Derfor har hjemmesiden også fået fuld gas på de feminine farver.

BettinaOesterby.dk

Bettina Østerby..

Bettina Østerby underviser i yoga og meditation. Alt hvad hun laver, bærer præg af en dyb spiritualitet. Hendes målgruppe er kvinder midt i livet, som ud over at blive undervist i yoga, ønsker spirituel og personlig udvikling.

Det har vi prøvet at signalere, ved at vælge rolige afbalancerede farver med et feminint touch. Billeder af spirituelle motiver, samt mange billeder af Bettina, så man får et indtryk af hvem underviseren er.

Der er desuden en side, hvor hendes elever kan booke yogatimer, meditationsundervisning og tilmelde sig hendes årligt tilbagevendende Lyserød Lørdag arrangementer. Siden har også en betalingsfunktion.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LejlighedValby.dk

Lejlighed Valby..

Lejlighed Valby er en selvsalgsside for en ejerlejlighed i Valby.
Hjemmesiden er lavet som en one-page side uden undersider. Derfor det lange screen shot.
Den er super nem at finde rundt i siden, da det hele blotlægges, så snart man åbner den.Lejlighedens største styrke er den 10 m² store altan, som er en hel urban garden i de to lodrette plantevægge. Derfor er det selvfølgelig både første og sidste billede på siden, så folk med grønne fingre kan få lyst til at flytte ind med det samme.