Hvad andre siger om WordPress Service

Anke Plato

Anke Plato

Par- og psykoterapeut, MPF - ankeplato.dk

Efter at have oplevet flere angreb på min hjemmeside og ikke mindst følgerne deraf, så er det en kæmpe lettelse og hjælp at have fået Trine med på sidelinjen. Trine følger med på siden, holder et skarpt øje med den og orientere mig, hvis der sker uregelmæssigheder.

Jeg kan varmt anbefale Trines ”Sov godt pakke”, som i den grad lever op til sit navn. For nu er det i hvert fald ikke længere min hjemmeside der holder mig vågen om natten.

Mie Heinfelt

Mie Heinfelt

Ledelsesrådgivning, ledelsesudvikling og organisationsudvikling - mieheinfelt.dk

Trine brugte den tid, der skulle til for at forstå mig og mine ønsker, og resultatet blev en hjemmeside, som både i form, grafik og udtryk fuldstændigt afspejler den fornemmelse, jeg har og gerne vil give.

Hun er tålmodig og forklarende og jeg føler mig i meget kompetente og trygge hænder. Når jeg var i tvivl om enten noget teknisk eller visuelt, gav Trine gerne råd og vejledning, selv om det egentlig var uden for opgaven.

Meget tilfredsstillende samarbejde og produkt.

Janne Leth Førgaard

Janne Leth Førgaard

Forfatter & familierådgiver - ekstramor.dk

Professionel, engageret og passioneret – det er Trine!

Det er den allerstørste fornøjelse, at arbejde sammen med Trine. Både grundet hendes høje faglighed, men mindst lige så meget på grund af hendes indfangende personlighed.

For mig er det allerbedste, at Trine aktivt tager stilling til, som var det hendes eget site, hvad der ville være den bedste løsning for mig og at hun begrunder hvorfor. Det gør det meget let for mig, at tage stilling til tekniske ting, som jeg ellers ikke ved, hvad jeg skal stille op med. For mig er Trine en ægte web-heltinde og hun får mine ubetingede allerbedste anbefalinger.

Bettina Østerby

Bettina Østerby

Terapeut, intuitiv coach, mentor i meditation - bettinaoesterby.dk

Trine er vidunderlig at have lige i nærheden – hun formår, med sin rolige energi, kreative input og grundighed at trylle, så tingene lander fint og perfekt. Jeg kan varmt anbefale denne skønne og lattermilde kvinde.

Rebekkah Leve

Rebekkah Leve

Feng Shui Livsstil ♥️♥️♥️

At have Trine ansat, er noget af det bedste der er sket for mig og min forretning.

Hun har mine aller varmeste anbefalinger og jeg savner hende hver eneste dag.

Kirsten Stendevad

Kirsten Stendevad

Forfatter, foredragsholder, Gudindeskolen

Trine har med trofast grundighed taget alle udfordringerne op. Med sit engleagtige væsen er Trine en fornøjelse at arbejde sammen med. Altid sød, imødekommende, lattermild og ansvarlig.