Med en lille hjemmeside kan du selv sætte din bolig til salg

Skal du sælge dit hus eller lejlighed, er der mange tusinde kroner at spare hvis du kan undgå at bruge en ejendomsmægler. Med sociale medier og boligportaler kan du i dag selv nå ud til potentielle købere, alt du behøver er en hjemmeside og nogle gode billeder af dit hus eller lejlighed.

Websitet iLoveMyLife.dk erstattede et besøg hos en ejendomsmægler

Websitet iLoveMyLife.dk erstattede et besøg hos en ejendomsmægler

Min egen lejlighed blev solgt på 14 dage

På en hjemmeside satte jeg min egen lejlighed på Østerbro i Kbh. til salg, den blev solgt på to uger. Jeg lavede hjemmesiden nogle måneder før jeg ville starte salget, så Google kunne nå at indeksere siderne, men kunne også have gjort det tættere på salgstidspunktet. En dag solen skinnede, tog jeg en række billeder af alle rum i lejligheden, finjusterede dem i Photoshop og oprettede et billedgalleri.

Gratis plantegning fra teknisk forvaltning

På teknisk forvaltning hentede jeg gratis en kopi af grundtegningen over min lejlighed. Den rentegnede jeg i Photoshop, så den blev pæn og overskuelig at se på.

original-plantegning

Plantegning før Photoshop

Plantegning efter Photoshop

Til sidst indsatte jeg alle oplysninger om andelskrone, m² pris, osv. og postede hjemmesidens link på et par boligportaler og på nogle sociale medier. Med langt over 200 unikke besøgende om måneden, hvoraf en del havde skrevet sig på en interesseliste, så jeg kunne kontakte dem på mail, var det ingen sag at sælge lejligheden. 14 dage efter første fremvisning var lejligheden solgt til et sødt par, som nu glæder sig til at flytte ind.

Skal jeg lave en salgsside for din bolig?

Jeg tilbyder nu at gøre det samme for dig. For 8.500,- opretter jeg en tilsvarende hjemmeside i WordPress for dig. Prisen er inkl. et domænenavn der ender på .dk og host af siden i op til 6 mdr.
Har du brug for at din plantegning og billeder bliver redigeret i Photoshop, kan vi aftale en pris for dette. Det samme hvis du ønsker hjælp med annonceringen når hjemmesiden er klar.
Jeg påtager mig dog ikke juridisk vejledning af nogen art, i forbindelse med dit salg af bolig.